Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit Gaming 4 in 1 Meetion C500

Scrie o recenzie
Pret vechi: 255.00 Lei
230.00 Lei
Discount: 25.00 Lei (10%)
Reducere 10%
4109
in stoc
+
Kit Gaming 4 in 1 Meetion C500

- Kit Gaming 4 in 1 Meetion C500 Mouse + Tastatura + Casti + Mouse Pad, iluminare rainbow, negru

Tastatura, mouse – USB Casti – Doua cabluri: Audio, Microfon. Setul este insotit de un adaptor gratuit de la cele doua cabluri(audio, microfon) la jack.

ILUMINARE RAINBOW ( CURCUBEU ) 

Tastatura are iluminare automata in forma de curcubeu. Aceasta are doua moduri de iluminare: pulsatie si iluminare fixa. Iluminarea poate fi oprita apasand butonul special situat langa Fn si modul de iluminare poate fi schimbat apasand Fn + Buton Special Pentru Iluminare. Intensitatea luminii poate fi controlata cu FN + PageUp/ PageDown.

12 TASTE MULTIMEDIA

Sunt disponibile 12 taste multimedia pentru: muzica, volum +, volum -, Melodia urmatoare, Melodia anterioara, Stop/ Redare, Email, Acasa, Blocare tastatura, calculator. Pentru a bloca tasta Windows: Fn + Tasta Windows.

MOUSE ILUMINAT 

Mouse-ul este iluminat in functie de nivelul DPI setat. Nivelurile DPI pot fi: 800/1200/1600/2400 . Exista doua butoane pentru DPI: DPI+, DPI-. De asemenea, exista un buton pentru revenire la dekstop, acesta este aflat langa cele doua butoane DPI. Pe langa butoanele clasice, mai sunt 2 butoane pentru Inainte si Inapoi.

CASTI GAMING CU MICROFON SI SUNET 3D 

Kit-ul de gaming contine si casti cu microfon. Casti sunt ajustabile, au un control pentru volum pe fir si microfon cu anularea zgomotului. De asemenea, materialele folosite sunt de calitate si moi, astfel castile sunt confortabile.

No reviews found

Comenzi online
Cele mai populare si simple metode
Livrari rapide
Livrari in toata Romania
Consultanta de specialitate
Tel: 0754350613

Gama diversificata
de produse electronice

Produse asemanatoare