Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Ceas electronic digital cu leduri

Scrie o recenzie
61.88 Lei
2164
in stoc
+

Ceas electronic digital cu leduri

– Functii multiple ( ora, alarma, data, luna, temperatura) display mare cu LED – 1,8 inch adaptor pentru alimentare la priza 220 V ~ 50 Hz (9 V ~ 300 mA)

– Posibilitate de a seta pana la 8 alarme functie automata de reducere la jumatate a intensitatii luminoase a displayului pe timpul noptii

– Dimensiuni  lungime 21,5 cm x inaltime 10 cm x latime 3 cm greutate  297 g

– Setarea orei si a datei: se apasa butonul SET pentru a incepe setarea datei si orei, si vor fi afisate luminand intermitent pe ecranul ceasului,  ANUL, ORA si MINUTELE.

– Pentru a schimba apasati butonul MODIFY si setati ora si minutele dorite, si de asemenea data si anul calendaristic (daca este cazul).

– In momentul in care ati terminat de programat (setat) ora si minutele apasati butonul SET, buton ce va finaliza si salva totodata setarile dvs.

Ceas electronic digital cu leduri

– Dimensiuni  lungime 21,5 cm x inaltime 10 cm x latime 3 cm greutate  297 g

–  Pentru a seta alarma (soneria) se apasa initial butonul ALARM, dupa care se procedeaza intocmai precum in procesul de setare a orei si datei, iar pentru a salva programarea alarmei apasati la final butonul SET dupa ce toate setarile datei si orei au fost efectuate; in cazul in care veti scoate alimentatorul ceasului din priza, ceasul va memora si retine pentru o perioada de timp (Aprox. 45 min) aceste setari cu ajutoul bateriei interne incorporate.

No reviews found

Comenzi online
Cele mai populare si simple metode
Livrari rapide
Livrari in toata Romania
Consultanta de specialitate
Tel: 0754350613

Gama diversificata
de produse electronice